logo КОНТАКТИ  
НАЧАЛО
ЗА НАС
ПРОДУКТИ
ЦВЕТОВЕ
СЪВЕТИ
 

 
 

  

 
ПРОДУКТИ
 
 
• По търговски марки
• По предназначение
   Продукти >>  По предназначение >>  външно, за дърво

Dulux Professional Liquid Gloss
Професионална боя Алкиден Емайллак


Традиционен емайллак. Кремообразната му консистенция осигурява както перфектен огледален финиш, така и дълготрайна защита на вътрешните и външните дървени и метални повърхности.

 

>> виж повече

Dulux Professional Undercoat
Основа за алкиден емайллак


Препоръчва за ползване с алкидния емайллак Gloss Finish. Подходяща е за употреба върху правилно подготвени и грундирани вътрешни и външни повърхности, където се изисква висококачествено и трайно гланцово покритие.

 

>> виж повече

Dulux Trade Protective Woodsheen
Цветен Лак за дърво


Цветен интериорен и екстериорен лак с мек сатенен блясък. Гъвкав и еластичен, той прилепва към дървото и се движи заедно с него, за да устои на напукване и белене. Осигурява до 4 години защита на външните повърхности.
Когато се нанася върху външно голо дърво трябва да се използва заедно със защитният грунд за дърво Dulux Weathershield Preservative Basecoat. Пълната система за лакиране е силно водоустойчива и регулира дифузията на водните пари за задържане процеса на издуване и напукване на дървото при нормални условия. Тя образува издръжливо и изключително водоотблъскващо покритие, което дава дълготрайна защита на филма срещу появата на сини петна и плесени.

 

>> виж повече

Dulux Trade Weathershield Yacht Varnish
Яхтен лак Атмосферен Щит


Траен, издръжлив и гъвкав безцветен лак за декорация и защита на външни дървени повърхности. Съдържа UV филтри за защита от силните слънчеви лъчи. Прозрачното напълно гланцово покритие подчертава естествената красота на дървото като едновременно осигурява изключителна защита.

 

>> виж повече

Dulux Trade Classic Select Woodstain
Екстериорен лак за дърво


Dulux Trade Classic Select Woodstain се използва за лакиране на външни дървени повърхности. Подходящ за рендосана и груба дървесина. Дълбоко проникващ, създава повърхностно тънък матов финиш. Устойчив на напукване и белене, защитава дървото до 4 години. Предлага се в 4 готови цвята,както и машинно тониран в цвят по избор.

 

>> виж повече

Dulux Trade Weathershield Aquatech Woodstain
Екстериорен лак за дърво Атмосферен Щит


Високоефективен външен цветен лак на водна основа. Образува изключително еластично, сатенено покритие, което осигурява отлична водоотблъскваща способност и пълна защита срещу екстремални условия в продължение на 6 години.
Високоефективни ултравиолетови филтри минимизират вредното влияние на силните слънчеви лъчи, а специални добавки защитават от появата на сини петна и плесени. Пълната система за боядисване е силно водоустойчива и регулира дифузията на водните пари за задържане процеса на издуване и напукване на дървото при нормални условия.

 

>> виж повече

Dulux Trade Weathershield Ultimate Woodstain
Екстериорен лак за дърво Атмосферен щит Ултимейт


Dulux Trade Weathershield Ultimate Woodstain e лак на алкидна основа от най-висок клас, предназначен за лакиране на външни дървени повърхности. Създава еластичен, водоотблъскващ сатенен финиш. Защитава от сини петна и плесени, филтрира UV лъчите и е устойчив на напукване и белене. При правилна употреба защитава дървото до 10г. Предлага се в 4 готови цвята, както и машинно тониран в цвят по избор.

 

>> виж повече

Cuprinol Ultra Tough Decking Stain
Лак за Декинг


Cuprinol Ultra Tough Decking Stain е полупрозрачен сатенен лак на водна основа за дъсчени настилки. Съдържа микрогранули против хлъзгане, което прави декинга по-безопасен. Здрав и устойчив, специално формулиран да издържа на протриване. Възвръща добрия вид на старото и обогатява цвета на новото дърво. Притежава добра покривна способност.

 

>> виж повече

Cuprinol Garden Furniture Teak Oil
Тиково масло


Богато натурално покритие за тик и други подобни твърди дървесини. То защитава и подчертава красотата на дървото като възстановява естествените масла, загубени в следствие на стареене и износване. Тиковото масло помага да се възстанови вида на старите мебели и да се поддържа цвета на новите.

 

>> виж повече

Cuprinol Decking Oil and Protector
Защитно масло за Декинг


Дълбокопроникващо покритие с дълготрайна защита срещу климатични условия и гниене. Съдържа специална тройно действаща формула, която защитава пода по три начина. Обогатеният с восък препарат прониква дълбоко в дървото, за да увеличи водоотблъскването и да предпази от напукване и цепене. Второ, защитава от появата на мухъл, плесени, гъбички и сини петна. Последно, консервант дава дълготрайна защита от плесенясване и гниене.

 

>> виж повече

Cuprinol Decking Cleaner
Почистващ препарат за Декинг


Мощен, бързо почистващ препарат, специално формулиран да премахва мръсотия и мазни петна и да унищожава мухъл и плесен. Също така стерилизира повърхността на пода, за да предпазва от повторната им поява.

 

>> виж повече

Cuprinol Decking Restorer
Възстановяващ препарат за Декинг


Бързо действащ гел, който трансформира посивели и износени дъсчени градински подове обратно към оригиналния им вид. Препаратът възстановява дървото само за 15 мин., а след това четките се измиват с вода. Идеален за употреба преди нанасяне на финалното защитно покритие.

 

>> виж повече

Cuprinol Garden Furniture Cleaner
Почистващ препарат за градински мебели


Специално разработен за регулярно почистване и поддържане на всички видове дървени мебели. Придава свеж и спретнат вид на вашите мебели. Съдържа портокалово масло и восък. Не само премахва мръсотия и мазни петна, но в същото време възстановява дървото.

 

>> виж повече

Cuprinol Garden Furniture Restorer
Възстановяващ препарат за градински мебели


Бързо действащ гел, който възстановява оригиналния цвят на тик и други твърди дървесини. Идеален е за обновяване на износени градински мебели преди нанасяне на финално лаково покритие или тиково масло. Препаратът възстановява дървото само за 15 мин., а след това четките се измиват с вода.

 

>> виж повече

Dulux Trade Danish Oil
Масло за дърво


Dulux Trade Danish Oil представлява смес от натурални масла, проникващи в повърхността на дървото, създавайки водоотблъскващ матов финиш, който подчертава естествената красота и текстура на дървото. Подходящ за нетретирани или оголени вътрешни и външни мебели, врати, дограми и др. Безцветно, почти не променя цвета на основата.

 

>> виж повече

Dulux Wood Primer & Undercoat
Грунд и основа за дърво


Отличен грунд и основа преди боядисване. Предотвратява миграцията на следващите слоеве боя в дълбочина.

 

>> виж повече

Polycell Acryl
Акрилен уплътнител


Polycell Acryl запълва вътрешни и външни съединителни фуги по прозорци, врати и др.
Прилепва върху мазилка, бетон, дърво, метал, боя.

 

>> виж повече

Dulux Woodsheen
Цветен бързосъхнещ лак


Цветен лак на водна основа с много слаба миризма, подходящ за нанасяне върху външни и вътрешни дървени повърхности.

 

>> виж повече

 
 
 
 
CBweb.org