logo КОНТАКТИ  
НАЧАЛО
ЗА НАС
ПРОДУКТИ
ЦВЕТОВЕ
СЪВЕТИ
 

 
 

  

 
ПРОДУКТИ
 
 
• По търговски марки
• По предназначение
   Продукти >>  По предназначение >>  външно, за подове

Cuprinol Ultra Tough Decking Stain
Лак за Декинг


Cuprinol Ultra Tough Decking Stain е полупрозрачен сатенен лак на водна основа за дъсчени настилки. Съдържа микрогранули против хлъзгане, което прави декинга по-безопасен. Здрав и устойчив, специално формулиран да издържа на протриване. Възвръща добрия вид на старото и обогатява цвета на новото дърво. Притежава добра покривна способност.

 

>> виж повече

Cuprinol Decking Oil and Protector
Защитно масло за Декинг


Дълбокопроникващо покритие с дълготрайна защита срещу климатични условия и гниене. Съдържа специална тройно действаща формула, която защитава пода по три начина. Обогатеният с восък препарат прониква дълбоко в дървото, за да увеличи водоотблъскването и да предпази от напукване и цепене. Второ, защитава от появата на мухъл, плесени, гъбички и сини петна. Последно, консервант дава дълготрайна защита от плесенясване и гниене.

 

>> виж повече

Cuprinol Decking Cleaner
Почистващ препарат за Декинг


Мощен, бързо почистващ препарат, специално формулиран да премахва мръсотия и мазни петна и да унищожава мухъл и плесен. Също така стерилизира повърхността на пода, за да предпазва от повторната им поява.

 

>> виж повече

Cuprinol Decking Restorer
Възстановяващ препарат за Декинг


Бързо действащ гел, който трансформира посивели и износени дъсчени градински подове обратно към оригиналния им вид. Препаратът възстановява дървото само за 15 мин., а след това четките се измиват с вода. Идеален за употреба преди нанасяне на финалното защитно покритие.

 

>> виж повече

Polycell Acryl
Акрилен уплътнител


Polycell Acryl запълва вътрешни и външни съединителни фуги по прозорци, врати и др.
Прилепва върху мазилка, бетон, дърво, метал, боя.

 

>> виж повече

 
 
 
 
CBweb.org