logo КОНТАКТИ  
НАЧАЛО
ЗА НАС
ПРОДУКТИ
ЦВЕТОВЕ
СЪВЕТИ
 

 
 

  

 
ПРОДУКТИ
 
 
• По търговски марки
• По предназначение
   Продукти >>  По предназначение >>  вътрешно, за стени

Dulux Trade Supermatt
Професионална боя Супермат


Dulux Trade Supermatt е професионална боя за стени и тавани, която е лесна за нанасяне и създава отличен матов финиш. Предлага се в бяло и в 30 машинно тонирани пастелни цветове. Притежава висока покривност и е особено подходяща за гипсокартон и нови стени с остатъчна влага. Позволява на стената да диша. Издържа на ограничено почистване. Подходяща и за грундиране на нови стени. Не се препоръчва за помещения с висока влажност и честа кондензация.

 

>> виж повече

Dulux Matt
Дюлакс Мат


Боята за стени и тавани Dulux Matt е лесна за нанасяне, като в същото време създава приятен матов финиш, който издържа на умерено миене. Притежава добра покривност. Предлага се в брилянтно бяло и 37 готови цвята. Готова за употреба,не се изисква разреждане.

 

>> виж повече

Dulux Trade Vinyl Matt
Професионална боя Винил Мат


Dulux Trade Vinyl Matt e висококачествена матова боя за стени и тавани с изключителна покривна способност. Предлага се в брилянтно бяло и в над 12000 машинно тонирани цвятa, включително цветове по RAL, NCS, NCS2 и BS. Не се стича и не капе, правейки я лесна за нанасяне. Създава финиш устойчив на износване. Свежда недостатъците на стената до минимум. Позволява на стената да "диша".

 

>> виж повече

Dulux Trade Diamond Matt
Професионална боя Диамантен Мат


Суперустойчива боя, 10 пъти по-здрава от стандартната акрилна боя. Устойчива е на много домакински петна и се почиства без това да води до гланциране на първоначалното матово покритие, запазвайки вида си на току що боядисана за по-дълго време.

 

>> виж повече

Dulux Soft Sheen
Дюлакс Сатен


Dulux Soft Sheen придава нежен кадифен блясък на стените и таваните, който внася мекота и топлина в дома. Идеален за натоварени зони, където издръжливостта и възможността за лесно почистване са ключови.

 

>> виж повече

Dulux Trade Diamond Eggshell
Професионална боя Диамантен Егшел


Dulux Trade Diamond Eggshell е суперустойчива боя с мек сатенен блясък за стени и тавани, 10 пъти по-здрава от стандартните латекси. Подходяща за повърхности (гипсокартон, тапети, бетон, мазилка, шпакловка, тухли) в помещения с умерена и повишена влажност, както и за боядисване на дърво. Предлага се в брилянтно бяло и над 12000 машинно тонирани цвята. Устойчива на петна от вино, червило, пастели, кафе, мазнини.

 

>> виж повече

Dulux Silk
Дюлакс Силк


Dulux Silk е висококачествена боя за стени и тавани. Предлага се в брилянтно бяло и над 12000 машинно тонирани цвята. Не се стича и не капе, което я прави лесна за нанасяне. Образува финно и изключително гладко покритие с копринен блясък, устойчиво на почистване. Позволява на стената да "диша". Подчертава текстурата на релефни тапети и шпакловки.

 

>> виж повече

Dulux Bathroom +
Дюлакс за баня +


Dulux Bathroom + е устойчива на петна, мазнини, влага и пара и е перфектна както за баня така и за кухня. Създадена със специалната Diamond Technology, тя е 10 пъти по-здрава от обикновената боя. Нейният отблъскващ мухъла филм трае до 5 години.

 

>> виж повече

Dulux Kitchen +
Дюлакс за кухня +


Dulux Kitchen + е матова боя за стени и тавани,устойчива на мазнини и всекидневните петна,получаващи се при готвене. Предлага се в брилянтно бяло и 8 готови цвята. Изключително подходяща за кухни. Позволява редовно миене без да се уврежда матовия финиш и да избелява цвета. Кухнята изглежда като нова всеки път след почистване. В помощения с честа кондензация съветваме да се ползва Дюлакс за баня+.

 

>> виж повече

Polycell Basecoat Complete 3 in 1
Грунд 3 в 1


Уникален грунд за подготовка на вътрешни стени, който само с един слой премахва всички недостатъци на стената. Формулата 3 в 1 запълва тънките пукнатини и драскотини, блокира петна и скрива тъмни цветове, осигурявайки перфектна повърхност за боядисване.

 

>> виж повече

Dulux Light & Space
Дюлакс Светлина и пространство


Създадена по революционната LumiTec технология, боята Dulux Light & Space отразява до два пъти повече светлинa в сравнение с останалите бои от марката, за да изглеждат дори и най-малките стаи сияйни и лъчисти. Предлага се в абсолютно бяло и 8 готови цвята. Притежава добра покривна способност.

 

>> виж повече

Polycell Quick Drying Polyfilla
Бързосъхнеща паста


Polycell Quick Drying Polyfilla е бързосъхнеща паста,идеална за поправки в последната минута. Запълва пукнатини и дефекти до 5мм дълбочина в дърво, шпакловка, зидария и камъни. Съхне за 5 до 20 минути.

 

>> виж повече

Dulux Trade Stain Block+
Грунд за проблемни стени


Dulux Trade Stain Block + е грунд на водна основа, създаден да предотвратява проникването на петна през крайния слой боя, а също да запечатва,споява и заздравява ронливи вътрешни повърхности. Той е ефективно средство като блокира упорити петна от мастила, пастели, червило, маркери, кафе, мазнини, стари течове, никотинови отлагания и др. Нанася се един слой. Втори слой ще е необходим само при изключително тежки замърсявания.

 

>> виж повече

Dulux Magic White Matt
Дюлакс Магическо бяло


При работа с Dulux Magic White Matt сте застраховани от пропуски при нанасянето - цвета на новата боя е розов и веднага забелязвате къде сте пропуснали. След изсъхване цвета магически става брилянтно бял!

 

>> виж повече

Polycell Stain Stop
Грунд против петна


Polycell Stain Stop е силно пигментирана боя, специално формулирана да предотвратява проникването на петна през крайния слой боя само с едно нанасяне. Блокира петна от влага, стари течове, мастило, мазнина, пастели, никотин, ръжда и сажди. Предпазва от повторната им поява. Подходяща за използване върху мазилка, бетон, камък, зидария, гипсокартон и дърво.

 

>> виж повече

Polycell Smoothover Damaged Walls
Грунд за пукнатини


Polycell Smoothover Damaged Walls е грунд за вътрешна употреба, който предлага бърз и лесен начин да превърнете напуканите и повредени стени в перфектна гладка повърхност, готова за боядисване. Запълва пукнатини,вдлъбнатини и малки дупки до 2мм дълбочина.

 

>> виж повече

Polycell Fine Surface Polyfilla
Финна паста против пукнатини


Polycell Fine Surface Polyfilla е финна паста за употреба в закрити помещения, предназначена за запълване на пукнатини и изглаждане на дефекти до 2мм дълбочина върху шпакловка и дърво. Осигурява идеално гладка основа за боядисване. Съхне за 30 до 60 минути.

 

>> виж повече

Polycell Damp Seal
Грунд против влага


Polycell Damp Seal е специално формулиран грунд, предназначен да запечатва петната от проникнала влага върху вътрешните стени и тавани само с един слой, като предпазва и от повторната им поява. Образува бял матов финиш, който може да се боядисва.

 

>> виж повече

Polycell One Fill Polyfilla
Паста за запълване на дълбоки пукнатини


Polycell One Fill Polyfilla е изключително лека на тегло паста, която запълва всички дупки до 50мм дълбочина в закрити помещения с едно нанасяне. Идеална за работа при проблеми с гипсокартон, тавани, корнизи. Съхне за 15 минути. Участък,обработен с Polycell One Fill Polyfilla не е подходящ за разпробиване.

 

>> виж повече

Dulux Endurance
Дюлакс Суперустойчива матова боя


Суперустойчивата матова боя Dulux Endurance е предназначена за вътрешно боядисване на стени и тавани. Изключително подходяща за детски стаи, офиси, приемни, коридори. Устойчива на петна от вино, пастели, кафе и др. Почиства се многократно без да се гланцира. Не е подходяща за помещения с висока влажност и честа кондензация. За такива помещения използвайте боята Dulux Bathroom +.

 

>> виж повече

Armstead Trade Contract Matt
Професионална боя Контракт мат


Професионалната боя Armstead Trade Contract Matt е идеална за нови или по - рано боядисвани интериорни стени и тавани. Притежава висока покривност, особено подходяща за нови, напълно изсъхнали шпакловки. Позволява на стената да диша. Подходяща и за грундиране на нови стени преди боядисване.

 

>> виж повече

Dulux Selaer for Plaster
Грунд на водна основа за нови стени


Dulux Sealer for Plaster служи за подготовка на повърхността (вътрешни стени и тавани) преди боядисване, като прониква дълбоко в основата и я заздравява.

 

>> виж повече

Dulux Blackboard Paint
Боя за черна дъска


Специална боя, която позволява върху нея да се пише с тебешир.

Съвет: За добра и трайна визия на стените, ползвайте по-меки и качествени тебешири.

Изчакайте поне 3 дни, преди да ползвате стената.

 

>> виж повече

Dulux Magnetic Blackboard Paint
Магнитна боя


Специална боя, която позволява върху нея да се закрепят декоративни магнити, както и да се пише с тебешир.

Съвет: За добра и трайна визия на стените, ползвайте по-меки и качествени тебешири.

Изчакайте поне 3 дни, преди да ползвате стената.

 

>> виж повече

Polycell Acryl
Акрилен уплътнител


Polycell Acryl запълва вътрешни и външни съединителни фуги по прозорци, врати и др.
Прилепва върху мазилка, бетон, дърво, метал, боя.

 

>> виж повече

 
 
 
 
CBweb.org